hledat
Potřebujete poradit? Volejte 603 430 176
kategorie

Produkty

Aktuální kurz EURO

1 EUR = 23.50 Kč

Vybírat podle

Bioláda zahrada BIO 230g Koldokol

Země původu: Česká republika
Dostupnost: není skladem
Cena: 81,-
BIO kvalita Fairtrade Fairtrade Fairtrade

Tato bioláda je lahodnou směsí malin, ostružin, višní, černého a červeného rybízu a josty. Je krásně voňavá a skrývá překvapení v podobě kousků různého ovoce.

  • Bioláda má 98% podíl ovocné složky - je to nejvíce z českých bio džemů na trhu.
  • Bioláda má opravdovou chuť ovoce díky tomu, že při výrobě neprochází varem.
Bioláda má originální recepturu
Bioláda je BIO džem s kousky ovoce a bez přidaného cukru. Na výrobu biolády používáme jedinečnou recepturu kombinující české nebo slovenské BIO ovoce, jablečný koncentrát v BIO kvalitě (pro doslazení) a výtažky z mořských řas (želírující látky). Ovoce v bioládě si udrží přirozenou a svěží chuť díky tomu, že při výrobě neprochází varem.
 
Bioláda je zdravou delikatesou
Receptura biolády byla vyvinutá tak, aby byl cukr nahrazený nejlepší alternativou – cukrem přirozeně obsaženém v ovoci. Bioláda je doslazená jablečným koncentrátem, což je jablečná šťáva zahuštěná 6,5 násobně odpařením vody. Z toho také plyne, že obsah ovoce je cca 300% - k výrobě každé skleničky bylo potřeba min. 900 g ovoce.
 
SLOŽENÍ:
Jablečný koncentrát 49%*, malina 36%*, ostružina 3%*, višeň 3%*, černý rybíz 2%*, červený rybíz 1%*, josta 1%*, želírující látky agar a alginát sodný (výtažky z mořských řas)
*produkt ekologického zemědělství
100 g výrobku obsahuje 36 g malin, 3 g ostružin, 3 g višní, 2 g černého rybízu, 1 g červeného rybízu, 1 g josty a 49 g přírodního sladidla.
 
NUTRIČNÍ HODNOTY ve 100g produktu:
Energetická hodnota: 1011 kJ / 241,5 kcal; tuky: méně jak 0,5g - z toho nasycené mastné kyseliny: méně jak 0,1g; Sacharidy: 40g -  z toho cukry: 38,8g; bílkoviny: méně jak 0,4g; sůl: méně jak 0,1g.
 
SKLADOVÁNÍ:
Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním světlem. Po otevření uchovávejte v ledničce a spotřebujte do 7 dnů.
 
OBSAH:
230 g