Amarantové vločky používané tradičním způsobem v peruánských Andách jsou výborné na přípravu všech typů energetických nápojů (na bázi vody i mléka – živočišného i rostlinného), do polévek, dortů, jogurtů...
PŘÍPRAVA:
Vločky nejdříve řádně povaříme ve vodě nebo v mléce, pak jsou připraveny k přímé spotřebě nebo je můžeme zamíchat do jogurtů, sýrů apod.
Neobsahují lepek.
Vločky jsou vyráběny společností APCO (Association de Producteurs de Culture Oraganique – Asociace výrobců ekologického pěstování) v údolí Cotahuasi v oblasti Arequipa.
SLOŽENÍ:
100% amarantové vločky*
*produkt ekologického zemědělství
NUTRIČNÍ HODNOTY ve 100g výrobku:
En. hodnota: 389kcal
bílkoviny: 12,7g
tuky: 7,7g
sacharidy: 67g
vlhkost: 10%
OBSAH:
500 g