hledat
Potřebujete poradit? Volejte 603 430 176
kategorie

Produkty

Aktuální kurz EURO

1 EUR = 23.50 Kč

Vybírat podle

Sirup datlový 250ml BIO Country Life

Země původu: Tunisko
Dostupnost: skladem
Cena: 69,-
ks
BIO kvalita Fairtrade Fairtrade

Datlový sirup je zkrátka vynikající, velmi oblíbený, děti ho milují. Je velmi výrazný a na ochucení stačí malé množství. Datlový sirup je báječný jen tak nebo s miskou krupicové kaše.

Při výrobě datlového sirupu se smíchají sušené datle s vodou, mixují, filtrují a výsledná šťáva se koncentruje na požadovanou hustotu. Datlový sirup je tmavý, voňavý, poměrně hustý s charakteristickou chutí a dobře sladí, je tradičním sladidlem na Středním východě.

Datlový sirup se hodí na studenou i teplou kuchyni. Nechte jej vyniknout nejlépe s neutrálními pokrmy, jako je tofu krém, bílý jogurt, tvaroh. Hodí se na ovesnou nebo jinou snídaňovou kaši, palačinky, ale i na doslazení obilné kávy.

SLOŽENÍ:
Sušené datle* (75 %), voda. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
 
Návod k přípravě:
Je určený k přímému užití (na lžičku 3x denně), pro rychlou přípravu bylinného čaje, pro přípravu chlazených osvěžujících nápojů, přípravu míchaných nápojů, ochucení ovocných salátů, na ochucení sladkých pokrmů. Můžeme jej použít do cukrovinek, pyré, polevy, nápojů, vloček atd.
 
Výživové údaje na 100ml:
Energetická hodnota: 1127 kJ/265 kcal; Tuky: 0,6g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1g; Sacharidy: 64,0g, z toho cukry 64,0g; Bílkoviny: 1,0g; Sůl: 0,0g
 
SKLADOVÁNÍ:
Skladujte při teplotě do 20°C.
 
OBSAH:
250 ml