hledat
Potřebujete poradit? Volejte 603 430 176
kategorie

Produkty

Aktuální kurz EURO

1 EUR = 23.50 Kč

Vybírat podle

BIO instantní kakao Chocolé 32% 350g El Puente

Země původu: Bolívie
Dostupnost: není skladem
Cena: 183,-
BIO kvalita Fairtrade Fairtrade
Instantní kakaový prášek s třtinovým cukrem pro přípravu horkého i studeného kakaového nápoje.
 
Rozpustný kakaový prášek (32 %) k přípravě horkého i studeného kakaového nápoje. Veškeré suroviny pochází z ekologického zemědělství od sdružení drobných zemědělců v Latinské Americe, kteří je dle principů fair trade pěstují, zpracovávají a exportují do Německa. Tam je kakao s třtinovým cukrem finálně zpracováno do této podoby instantního kakaa a plněno do znovu uzavíratelných dóz, které odkazují na snahu hnutí fair trade o lepší ochranu životního prostředí.
Pokud tedy pro dózu nenajdete jiné využití (např. na květiny či nějaké drobnosti), kartonový obal se silikonovým potahem prosím vyhoďte do směsného odpadu, plechovou základnu s hliníkovou membránou do kovového odpadu a lepenkové víčko do kontejneru na papír.
 
Kakao pěstují a zpracovávají lidé z kooperativy El Ceibo v Bolívii a Conacado v Dominikánské republice, třtinový cukr pak dodává sdružení Manduvirá z Paraguaye.
 
PŘÍPRAVA:
3 – 4 čajové lžičky Chocolé zalijte teplým či studeným mlékem a dobře rozmíchejte. Nápoj můžete také dle chuti vylepšit smetanou. Obzvláště dobře chutná v rostlinném mléce.
 
SLOŽENÍ:
bio surový třtinový cukr, bio kakaový prášek (32 %). Může obsahovat stopy mléka. Bez lepku, vhodné pro vegany.
 
VÝŽIVOVÉ HODNOTY ve 100g výrobku:
Využitelná energie 1667 kJ/396 kcal, Tuk 6,8g, z toho nasycené mastné kyseliny 4,3g, Sacharidy 71,1g, z toho cukry 67,1g, Bílkoviny 7,2g, Sůl 0,03g
 
SKLADOVÁNÍ:
Uchovávejte v chladu a suchu.
 
OBSAH:
350g