Jemně mletá bílá quinoa z Peru.
ZPŮSOB ÚPRAVY:
Vzhledem k její jemné struktuře lze mouku z quinoy použít všude tam, kde se při vaření používá pšeničná hladká mouka. Lze ji s úspěchem použít k zahuštění omáček a polévek a při pečení bezlepkových výrobků.
Palačinka z mouky z quinoy:
Mouku z quinoy promísíme s vejcem a sójovým mlékem, přidáme špetku soli a vypracujeme do tekutého těsta. To nalejeme na rozpálenou pánev a dozlatova opečeme po obou stranách.
V jakékoliv úpravě je bio quinoa vždy lehce stravitelná. Jako bezlepková obilnina je výbornou variantou stravování.
Nutriční hodnoty ve 100g:
En. hodnota: 1605 kJ / 379 kcal
Bílkoviny: 11,3g
Tuky: 6,9g
Sacharidy: 68g
Vlhkost: 11,8%
SKLADOVÁNÍ:
Uchovávejte v suchu a temnu.
SLOŽENÍ:
100% Bio quinoa bílá, odrůda Sajama
OBSAH:
250 g