List:
Mírně svinutý, barva temně zelená se stříbřitými odstíny.
Nálev:
Světle-zelený, jemně fluorescentní, se žlutobílými podtóny.
Charakteristiky čaje:
Obsahuje vysoké množství gamma-aminomáselné kyseliny (zkratka GABA) a je vyroben z vysoce kvalitních čerstvých čajových lístků, které procházejí procesem anaerobní úpravy, sterilizace, svinutí a sušení, čímž se tento čaj stává zcela novým typem výrobku. Co je GABA? GABA (kyselina gama-aminomáselná) je neproteinová aminokyselina.
Zajímavosti: náš Gaba zelený čaj je unikátní tím, že obsahuje až dvacetkrát větší obsah GABA než běžný zelený čaj.
Příprava čaje a dávkování:
4-6 gramů lístků vložíme do vyhřáté sklenice cca 3 dcl , zalijeme vodou zhruba 80 stupňů a pijeme skrze zuby (tradiční čínský způsob) - vždy vypijeme do dvou třetin a znovu doléváme nebo to samé množství do konvičky či jiné nádoby o stejném objemu, zalijeme vodou 80 stupňů, první nálev děláme po jedné minutě a následné nálevy dle chuti - obvykle do 20 vteřin.
Uskladnění:
Uchovejte v suchém, chladném a stinném místě, v uzavřené nádobě.
Nálev:
Světle-zelený, jemně fluorescentní, se žlutobílými podtóny.
Charakteristiky čaje:
Obsahuje vysoké množství gamma-aminomáselné kyseliny (zkratka GABA) a je vyroben z vysoce kvalitních čerstvých čajových lístků, které procházejí procesem anaerobní úpravy, sterilizace, svinutí a sušení, čímž se tento čaj stává zcela novým typem výrobku. Co je GABA? GABA (kyselina gama-aminomáselná) je neproteinová aminokyselina.
Zajímavosti: náš Gaba zelený čaj je unikátní tím, že obsahuje až dvacetkrát větší obsah GABA než běžný zelený čaj.
Příprava čaje a dávkování:
4-6 gramů lístků vložíme do vyhřáté sklenice cca 3 dcl , zalijeme vodou zhruba 80 stupňů a pijeme skrze zuby (tradiční čínský způsob) - vždy vypijeme do dvou třetin a znovu doléváme nebo to samé množství do konvičky či jiné nádoby o stejném objemu, zalijeme vodou 80 stupňů, první nálev děláme po jedné minutě a následné nálevy dle chuti - obvykle do 20 vteřin.
Uskladnění:
Uchovejte v suchém, chladném a stinném místě, v uzavřené nádobě.
Místo původu:
Čína, oblast Hang Zhou Xi Hu
OBSAH:
100 g