Kolekce obsahuje 5 druhů nejlahodnějších ovocných čajů od firmy Valdemar Grešík:
Aronie - Šípek - Černý rybíz, Šípkový čaj s medem, Malinový šálek, Indiánské léto a Lesní plody
Balení:
porcovaný, 5 × 4 nálevových sáčků v přebalu
užití:
Pije se 1 - 3 x denně.
Pije se 1 - 3 x denně.
SKLADOVÁNÍ:
V suchu a teplotě do 25°C
Pozor na rozdílnou přípravu čajů podle druhu:
Bylinkové čaje: Jeden sáček nebo lžičku směsi zalijeme 1/4 litrem právě vroucí vody a necháme 10 - 15 minut louhovat, vyjmeme.
Zelené čaje: sáček nebo lžičku směsi zaléváme horkou vodou (ne vroucí) louhujeme 2-4 minuty a vyjmeme sáček nebo přecedíme.
V suchu a teplotě do 25°C
Pozor na rozdílnou přípravu čajů podle druhu:
Bylinkové čaje: Jeden sáček nebo lžičku směsi zalijeme 1/4 litrem právě vroucí vody a necháme 10 - 15 minut louhovat, vyjmeme.
Zelené čaje: sáček nebo lžičku směsi zaléváme horkou vodou (ne vroucí) louhujeme 2-4 minuty a vyjmeme sáček nebo přecedíme.
Černé čaje: Jeden sáček nebo lžičku směsi zaléváme vroucí vodou louhujeme 3-5 minut a vyjmeme sáček nebo přecedíme.
Ovocné čaje sypané: 1čajová lžička čaje zalít 200ml vroucí vody a nechat alespoň 8 minut louhovat a pak scedit.
Rooibos: sáček nebo čajová lžička sypané směsy zalijeme 200ml vroucí vody, 10 minut louhujeme a poté scedíme.
Maté: do konvice dáme dvě lžičky směsi, zalijeme trochou studené vody, aby bylo maté ponořeno.
Poté zalijeme 250-300ml 80°C vody a necháme luhovat 3-5 minut dle chuti
Ovocné čaje sypané: 1čajová lžička čaje zalít 200ml vroucí vody a nechat alespoň 8 minut louhovat a pak scedit.
Rooibos: sáček nebo čajová lžička sypané směsy zalijeme 200ml vroucí vody, 10 minut louhujeme a poté scedíme.
Maté: do konvice dáme dvě lžičky směsi, zalijeme trochou studené vody, aby bylo maté ponořeno.
Poté zalijeme 250-300ml 80°C vody a necháme luhovat 3-5 minut dle chuti