Bezlepková potravina.
Strava pro každý věk, doba přípravy 5 minut!
Instantní kaše rýžová je lehce stravitelný výrobek s výraznou nutriční hodnotou. Má mnohostranné a snadné využití při přípravě stravy.
Základní příprava:
Do teplého mléka nebo vody přidáváme za stálého míchání kaši až docílíme požadovanou hustotu.
Ovocný koláč:
3 dl rýžové kaše smíchejte se 100 g másla nebo margarinu a 1 dl cukru. Na připravené těsto pokládáme ovoce (jablka, rebarboru, švestky atd.). Posypeme drobenkou připravenou z rýžové kaše a pečeme v předehřáté troubě na 225°C asi 20 minut. Můžeme podávat se šlehačkou nebo pudinkem.
Též jako výtečná alternativa strouhanky v trojobalu.
Složení:
60% rýže, 40 % kukuřičná krupice
pRŮMĚRné výživové hodnoty pro 100g směsi:
energie: 1570kj/370 kcal, tuky 2g z toho nasycené 0,5g, sacharidy 80g, z toho cukry : 0,5g; vláknina 2,2 g, bílkoviny 7g; sůl 0,01g
skladování
skladujte v suchu vždy dobře uzavřené
Obsah:
300 g