Amarantová mouka používaná tradičním způsobem v peruánských Andách je ideální pro pečení všech druhů chlebů a pečiva (dortů, palačinek, sušenek...).
PŘÍPRAVA:
Smícháme amarantovou mouku s běžnou jinou moukou (v poměru 1:4 až 1:1 – podle chuti). Amarantová mouka je velmi výživná. Neobsahuje lepek.
Je vyráběna společností APCO (Association de Producteurs de Culture Oraganique – Asociace výrobců ekologického pěstování) v údolí Cotahuasi v oblasti Arequipa.
SLOŽENÍ:
100% amarantová mouka*
*produkt ekologického zemědělství
NUTRIČNÍ HODNOTY ve 100g výrobku:
En. hodnota: 399 kcal / 1685 kJ
bílkoviny: 14g
tuky: 7,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,62g
sacharidy: 67,9g
z toho cukry: 1,6g
sůl: 0,01g
vlhkost: 10%
SKLADOVÁNÍ:
Uchovávejte v suchu a temnu.
OBSAH:
500 g