Černá rýže má výrazné zbarvení slupky způsobené velkým množstvím antokyanů.
Rýže je nejrozšířenější obilovinou na světě a pěstuje se v tisícíh druhů. Obsahuje velké množství zdraví prospěšných látek a vlákniny, je lehce stravitelná a přirozeně bezlepková.
SLOŽENÍ:
Rýže černá. Může obsahovat stopy lepku.
NÁVOD K PŘÍPRAVĚ:
Rýže černá. Může obsahovat stopy lepku.
NÁVOD K PŘÍPRAVĚ:
Rýži propláchněte a vařte v dvojnásobném množství vody 35 minut.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE na 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1463 kJ/345 kcal; tuky: 2,2 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 74,1 g; z toho cukry: 0,9 g; bílkoviny: 7,8 g; sůl: 0,02 g.
ALERGENY:
Může obsahovat stopy lepku.
SKLADOVANÍ:
Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
OBSAH:
250 g