Kešu jsou olejnaté ořechy se sladkou, jemnou chutí.
Kešu se řadí k nejoceňovanějším ořechům. Skutečnost, že se pěstují jen v oblastech s tropickým podnebím, zvyšuje nejen jejich atraktivnost, ale i cenu.
SLOŽENÍ:
Kešu ořechy 100%
NÁVOD K PŘÍPRAVĚ:
Kešu jsou vhodnou součástí snídaňových kaší apod. Rozemleté kešu se dají používat k zahušťování omáček.
KALORICKÁ HODNOTA/ENERGIE (na 100g):
2576 kJ/615 kcal. Bílkoviny: 15,3 g. Sacharidy: 32,6 g (z toho cukry 5,2 g). Tuky: 46,9 g (z toho nasycené mastné kyseliny 9,1 g). Vláknina: 3,3 g. Sůl: méně jak 0,03 g. Popř. jiné (cholesterol, vitaminy apod.): Sodík 0,012 g, thiamin 0,423 mg (30,2% DDD), hořčík 292 mg (97,3% DDD), železo 6,68 mg (47,7% DDD), draslík 660 mg.
SKLADOVÁNÍ:
Nevystavujte přímým slunečním paprskům. Skladujte v suchu a při relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
ALERGENY:
Výrobek může obsahovat stopy: jader podzemnice olejné, suchých skořápkových plodů a výrobků z nich, sezamových semen a výrobků z nich, oxidu siřičitého a siřičitanů.
OBSAH:
500 g