CHARAKTERISTIKA:
Černý čaj s vysokým obsahem gamma - aminomáselné kyseliny (zkratka GABA) je vyroben z vysoce kvalitních čerstvých čajových lístků, které procházejí procesem anaerobní úpravy, sterilizace, svinutí, sušení a fermentace, čímž se tento čaj stává zcela novým typem výrobku, který má dvacetkrát větší obsah GABA než obyčejný černý čaj a navíc, tento čaj se během výrobního procesu nesetká s žádnými chemickými reakcemi.
Příprava čaje a dávkování:
4-6 gramů lístků vložíme do konvičky či jiné nádoby o obsahu cca 3 dcl, zalijeme vodou téměř 100 stupňů, první nálev děláme po jedné minutě a následné nálevy dle chuti - obvykle do 20 vteřin.Vícenálevový čaj.
Uskladnění:
Uchovejte v suchém, chladném a stinném místě, v uzavřené nádobě.
užití:
Pije se 1 - 3 x denně.
V suchu a teplotě do 25°C
Jednu lžičku směsi zaléváme vroucí vodou louhujeme 3-5 minut a vyjmeme sáček nebo přecedíme.