Jahelné vločky slouží k přípravě výborných a výživných kaší, mohou se použít na zahuštění polévek, přidat do müsli, smíchat s jogurtem atp. Jejich výhodou je snadná stravitelnost a rychlost přípravy.
SLOŽENÍ:
Vločky jáhlové*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
NÁVOD K PŘÍPRAVĚ:
Vařte 2 minuty v mléce nebo v rostlinném nápoji nebo jen přelijte vroucí vodou a nechte 3 minuty odstát. Cca 1 porce: 50 g vloček na 150 ml tekutiny.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100g VÝROBKU:
Energetická hodnota: 1 540 kJ/364 kcal; tuky: 4 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 1 g; sacharidy: 69 g; z toho cukry: 4 g; bílkoviny: 11 g; sůl: 0,008 g.
SKLADOVÁNÍ:
Skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti do 65 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům.
OBSAH:
250 g